Om oss

Aboutme Productions AS er et firma som tilbyr tjenester innen data, foto og video.

Et av hovedproduktene er flyfoto av bolig og eiendom med fjernstyrt helikopter.

Luftfartstilsynet logonsmFirmQBE logoaet har alle nødvendig tillatelser som trengs for å drive kommersielt. Helikopteret har ansvarsforsikring via QBE forsikring. Vi er sikkerhetsklarert for luftfoto av Nasjonale Sikkerhetsmyndighet (NSM) samt at vi har nødvendig tillatelse fra Luftfartstilsynet for å fly. Får å få sistnevnte tillatelse, må man ha klare sikkerhetsregler og prosedyrer for å ivareta 3. persons sikkerhet. Innrapportering og loggføring av oppdrag, gjør at man kan tilbye et meget sikkert produkt.

Helikopteret er et såkalt UAV/ multirotor helikopter med et kamera festet til. Via fjernkontroll og skjerm på bakken kan man styre helikopteret for å ta bilder og film.

Kamera som brukes er et Gopro Hero 3, som gir film i full hd og bilder i meget god kvalitet. Dette er mer en godt nok for bilder og film for web visning, men også for print på plakater opp til A3 størrelse uten kvalitetstap. Film kan uten problem vises i full HD på tv også.

Produksjon av videofilmer er også noe som vi kan gjøre, såvel som gjøre nødvendige opptak, eller bruke eksisterende opptak og sette dette sammen til et sluttprodukt.

Vi bruker avanserte programmer fra Adobe for bildebehandling og videoredigering, og har gode kunnskaper på Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro og Adobe After Effects. På denne måten kan vi tilby mer en bare et fotografi/ film, vi kan lage et sluttprodukt som en reklamefilm, fotobok, videogalleri, bildegalleri på nett og mye mer.

Fordelen med å bruke Aboutme Productions, er at vi kan tilby disse tjenestene til en ekstremt rimelig pris. Ta kontakt for pris, og se vårt bilde/ videogalleri for eksempler på hva vi har laget.

 

Jan Rolf Jakobsen

Daglig leder.

Facebook

YouTube